Einbecker Winter-Bock

av | dec 5, 2009 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Ibland undrar man hur julölen tas ut på systembolaget. Jag skall till deras försvar säga att jag vet inte om denna öl varit inne för provning, men jag hoppas att den inte varit det. Varför ? Jo för detta är en av de bättre julölen i år tycker jag och den är inte en på julölssortimentet.   Denna bocköl från Einbecker Brauhaus på 7,5 procent har ett snyggt lång trevligt skum på en mycken vacker kropp.  Dofterna innehåller bland annat  toffe, mörk malt, knäck, aprikos, sirap och tobak. Smakmässigt är den inte mycket sämre. Man kan hitta merparten av dofterna utom tobak och toffe där tycker jag. Denna kommer att finnas på mitt julbord i alla fall.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu