Deviant Dale’s India Pale Ale

by | mar 6, 2013 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

2013-03-05 20.50.47

Burktrenden från USA syns mer och mer i Sverige och jag tycker det är bra. Visst det är lite trist att sätta fram en burk på ett dukat bord då en flaska brukar se trevligare ut, men det finns då många andra fördelar. Inte bara att ölen aldrig har exponerats för solljus utan även vikt-mässiga när de transporteras hit från USA. Jag vet att många inte gillar burk utan vill ha sin öl i en flaska, men om ni gillar Amerikansk IPA så ge den här Deviant Dale’s Indian Pale Ale på åtta procent en chans i alla fall.

När man öppnar burken och häller upp ölen ser man att ölen har en vackert bärnstensfärgad färg med ett stort snyggt skum. När man sedan för glaset mot näsan och munnen känner man en stor massiv doft av nyslaget gräs, blomsteräng, citrus och en söt och snygg knäckig maltbas i bakgrunden. Precis när ölen far in i munnen så cap_4_46känner man under en kort sekund en smak av marsipan som sedan går över i en söt och blommig smak med massor av herbala inslag, fuktigt gräs, nybrutna grenar och en lätt granskottssmak (citrus men snällare). Alkoholen är så gott som helt kamouflerad och bidrar inte med någon alkoholsmak utan tillför nästan bara andra saker i form av balans och fyllighet.

Oj vad snygg. Den här skulle jag kunna konsumera ofta. Den är så balanserad och snygg och ger verkligen känslan av att man vill ha en till.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu