Det blir aldrig som man tänkt sig……

by | dec 4, 2013 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA

 2013-12-04 19.18.25

Onsdag, och man är sugen på en öl. Känner att jag vill ha något lite annorlunda och speciellt, och går därför ut i förrådet och försöker ta mig förbi gräsklippare, brikettsäckar, grill och diverse andra saker som är intryckta för vinterförvaring. Hittar en back där jag vet att jag har 75 cl flaskor som funnits ett par tre år sådär och mognat till sig, och hittar där en flaska Mooi & Meedogenloos på 10,2 % från Brouwerij De Molen . Glad i hågen vandrar jag in igen för att korka upp och njuta av den men…….

Flaskan är tappad 14 Februari 2011 och ’går att lagra upp till 5 år’ som det står på flaskan. När jag öppnar grimman och vridit en 3-4 varv säger det pang, ja inte plopp, fnys, väs eller liknande utan verkligen samma ljud som det är i en mousserande vin som man öppnar efter brutal behandling eller om den har för mycket kolsyra i sig. Korken sticker rakt upp och det står som en fontän ut flaskan. Jag river ner den i vasken som är ett par meter därifrån och tar följande kort som är tagen ca 15 sekunder efter det att jag öppnade flaskan.  Finns en kort video här också (ja jag vet att mobilen hölls på fel ledd)

2013-12-04 19.19.49

 

Så onsdagen blev en vaskaredag ……

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu