Delirium kommer till Sverige

av | mar 9, 2021 | 2 Kommentarer

ÄNTLIGEN som en viss person brukade skrika en gång i tiden när vinnare presenterades. Jag skriker samma sak idag när en klassisk belgare med bryggerirötter bak till 1654 kommer att komma till Sverige nämligen Delirium. Det är Sebastian Jofre Armijo som tar in Halve Maan, mixpacken ni kanske kommer ihåg det, till Sverige som fått klart med Systembolaget att det godkänns trots sitt namn. De kommer att släppas den 14 April och till en början kommer Blond, Red, Nocturnum och Argentum. Men det ryktas om storflaska på Blond och Black (!) den fatlagrade i början på nästa år. Den är så bra tycker jag, speciellt på fat. Kommer på HoReCa också och några fat tydligen.

Nu kan jag äntligen få ha min elefanthatt när jag handlar på Systembolaget 😉

Delirium Tremens Red
Delirium Argentum Nocturnum

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Jästbloggare – Rookie

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan.
Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

 

Ulrik Strandberg

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  Enda abret är ju att det krävs minimum 24 flaskor (33 cl) och 12 (75 cl) vid beställning genom Systembolaget.
  Priset är också väl tilltaget med sina 42:-/33 cl samt närmare 100:-/75 cl
  Men överlag ett lovvärt initiativ då det är en förbaskat god öl (Blonde och Nocturnum i alla fall, Red och Argentum faller mig inte i smaken dock)

  Svara
  • Jonas H

   Hej Leif
   Jag snackade med importören och han har inget val för han är så liten som importör att han har dåliga priser på att leverera och plocka ölen till Systembolaget.
   Skulle kosta nästan lika mycket att leverera en flaska som att leverera en hel låda.
   Jag tipsade om att han skulle kunna göra en mix-låda med 6 av varje så skulle nog fler köpa.
   Hoppas att han gör det för håller med dig, bra öl som äntligen kommit till sverige

   /Jonas H

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu