Coors Light ………

av | sep 23, 2012 | Smått och Gott | 0 Kommentarer

Coors Light ………

av | sep 23, 2012 | Smått och Gott

Ja ibland ger man sig ut på annorlunda resor här i livet. Den till Gävle förra veckan då jag jagade lite lokal öl och hittade denna på Systembolagshyllan. Jag tvekade faktiskt inte bara en gång utan två innan jag tog den och kom på mig själv lite som när man skulle köpa något förbjudet i tonåren, ja ni får själva lista ut vad, att titta mig över axeln för att konstatera att ingen jag kände var på butiken.

Jag har druckit den här tidigare men det var många år sedan och på den tiden hade de inte en etikett som ändrade färg när den blev kall. När begen på etiketten blev blå var den ‘lagom’ kyld enligt texten på den. På Spendrups hemsida står det att den är mellan 2 och 4 grader då.

Färgen är lätt lätt ljusgul med ett förvånande stort skum på  toppen som snabbt försvinner. Doften är stor av absolut ingenting med lätta inslag av en artificiell sötma. Smaken är …..ja vad ska man säga….. en blandning av vatten och ingenting. Det finns vissa minerala inslag som antagligen kommer från vattnet samt denna sötma som även finns i doften.

 Ja …… från djupet av mitt hjärta skulle jag vilja föreslå att ni köper något annat, precis vad som helst !

 

Pilsner.nu