Clown Shoes – Ancient Hills Chocolate Malt Stout aged in Bourbon Barrels

by | sep 19, 2021 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Äntligen så släpps del två i Clown Shoes barrel-aged serie ”The Kung Fu Ballet”. Clown Shoes – “Ancient Hills” lanseras på Systembolaget 21/9. Det är en mäktig stout bryggd på chokladmalt som lagrats på bourbonfat. Del ett “Origin Story” var en bourbonlagrad IPA på 9,75%. Del tre “Luchador at Sunrise” som jag också hoppas kommer till Sverige är en Imperial Stout med kanel, vanilj, chipotle och anchochili som också lagrats på bourbonfat.

The Kung Fu Ballet

The Kung Fu Ballet är mer än bara en serie med fatlagrad öl. Det är Clown Shoes sätt att berätta en historia genom öl. Clown Shoes har alltid varit kända för deras otroligt snygga burkar. På deras webbplats så har man skapat en historia som även tecknats ner. Det är en historia om upprättelse, ölbryggning och kung fu. Varje öl bidrar med ett nytt kapitel på deras tecknade serie. Serien är otroligt professionellt gjord och jag ser fram emot framtida kapitel.

Läs den tecknade serien här

Ancient Hills

Ancient Hills 10,0% 568ml – Chocolate Malt Stout aged in Bourbon barrels
Pris: 119,00 (ex pant)
Endast 1200 burkar till Sverige
Lansering: 2021-09-21

Kanske dags för upprättelse? Master Clown Shoes kommer in i Ancient Hills som en man med ett sinne fullt av smärta och tvivel. När han vandrar möts han av ett bryggeri som reser sig majestätiskt över det dystra landskapet. Förhoppningsvis så kommer det att erbjuda arbete, anonymitet och fred?

Clown Shoes – The Ancient Hills

Tillverkad i USA
Produktnummer: Nr 11034
Burk 568 ml
Alkoholhalt 10 %
Pris:119:-

Omdöme

Ancient Hills är en mäktig bourbonlagrad chokladstout massa av komplex smak. Fatlagring har gett den en rund och härlig munkänsla.

Färg: Svart
Doft: Choklad, vanilj, kokos, kaffe
Smak: Mörk choklad, kaffe,vanilj, mjölkchoklad
Omdöme: Härlig rund maltighet med snygga toner av rostat och choklad. Den är lätt söt men verkligen inte för söt. Superbra balans mellan sötma och bitterhet. Rena snygga smaker.
Betyg: 6

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu