BULLDOG COASTER GAMES EASY RIDER

Bli femfaldig mästare i Bulldog

by | nov 18, 2020 | 0 comments

MED NYA TIDER KOMMER NYA VANOR. FÖR ATT UPPMUNTRA TILL FLER SOCIALT SÄKRA MÖTEN MELLAN MÄNNISKOR HAR GOTLANDS BRYGGERI TAGIT FRAM ETT SET MED COASTER-SPEL. BULLDOG COASTER GAMES EASY RIDER ÄR PERFEKT ATT SPELA MED VÄNNERNA PÅ KROGEN ELLER HEMMA MED SLÄKTEN ELLER GRANNARNA. DEN SMARTA BOXEN RYMMER FEM OLIKA SPEL SOM ALLA ÄR BÅDE LÄTTA ATT SPELA OCH ENKLA ATT TYCKA OM.

BULLDOG COASTER GAMES EASY RIDER

Bulldog Coaster Games Easy Rider kommer finnas tillgängligt på
utvalda krogar runt om i landet samt kunna köpas via coastergames.se.
Pris för boxen är 299 kronor.

I århundraden har olika typer av sällskapsspel fungerat som sysselsättning för människor som vill ses och umgås. Det har Gotlands Bryggeri tagit fasta på med nya lanseringen Bulldog Coaster Games Easy Rider. Samtliga spel i lådan är tryckta på ölunderlägg, vilket gör dem både enkla att använda och miljömässigt hållbara i och med att de kan återanvändas igen efter varje spelkväll.

– Vi vet ju att folk längtar efter att ses och umgås över en öl och det känns fantastiskt att kunna erbjuda ett, vad jag vet, helt unikt spel-set som både kittlar din tävlingsnerv och får dig och dina nära och kära att umgås på ett enkelt och otvunget sätt – oavsett om det är hemma eller på krogen, säger Tobias Leander, produktchef på Gotlands Bryggeri.

I Bulldog Coaster Games Easy Rider ingår spelen Deserted Island Bulldog (Solitaire), Double-Single Bulldog (3-i-rad), White Water Bulldog Battles (Sänka skepp), Southern Foxy Bulldog (Rävspelet) och Easy Rider Bulldogs Eye (Dart).

I spelboxen finns fem coasters av varje spel och samtliga kommer med förtryckta spelplaner och spelregler. Inga papper eller pennor behövs, utan spelen fungerar perfekt med ett par jordnötter som spelpjäser. Bara att plocka upp och börja spela.

Allt detta är en pressmeddelande från Gotlands Bryggeri

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu