fbpx

Belgisk ölklubb paket 1

av | mar 28, 2011 | Smått och Gott | 2 Kommentarer

Belgisk ölklubb paket 1

av | mar 28, 2011 | Smått och Gott

Som kanske vissa minns så gick jag för ett tag sedan med i en ölklubb i Belgien som lovade att skicka mig 7 flaskor belgisk öl varje månad i 4 månader. Idag kom det första paketet. Det låg en liten lapp i brevlådan att posten försökt leverera det till mig under dagen och att jag kunde hämta det på ett postkontor nere i centrum av Uppsala. All öl i paketet var mycket bra paketerad och det var en blandning av lite allt möjligt. till min stora glädje hade jag bara druckit ett par av dem tidigare. Återkommer med provningen av produkterna.

Detta kan alltså rekommenderas om man vill ha en liten överraskning en gång i månaden.

Adressen är :   http://shop.belgianshop.com/

Liknande inlägg

Pilsner.nu