Belgisk ölklubb paket 1

av | mar 28, 2011 | 2 Kommentarer

Som kanske vissa minns så gick jag för ett tag sedan med i en ölklubb i Belgien som lovade att skicka mig 7 flaskor belgisk öl varje månad i 4 månader. Idag kom det första paketet. Det låg en liten lapp i brevlådan att posten försökt leverera det till mig under dagen och att jag kunde hämta det på ett postkontor nere i centrum av Uppsala. All öl i paketet var mycket bra paketerad och det var en blandning av lite allt möjligt. till min stora glädje hade jag bara druckit ett par av dem tidigare. Återkommer med provningen av produkterna.

Detta kan alltså rekommenderas om man vill ha en liten överraskning en gång i månaden.

Adressen är :   http://shop.belgianshop.com/

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

2 Kommentarer

 1. Per

  Man kan ju fråga sig om det är värt 70USD per sändning? Det verkar vara ganska alldagliga öl.

  Svara
  • Jonas H

   Jo visst, men vad betalar man på krogen för ibland alldagliga öl ?
   6 öl för ca 425 sek säger vi. Det är drygt 70 sek / st.
   Visst det är en slant men jag betalar hellre 70 för en sån än 55 för ’en stor stark’

   /

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu