Bästa svenska lager på Systembolaget

av | jan 14, 2021 | 2 Kommentarer

Bästa svenska lager på systembolaget vilken är det ?
Ja vi tänkte att ni läsare ska få hjälpa till att bestämma det med oss. 

Vi kommer under februari att hålla en liveprovning där sex svenska lager från Systembolaget är med och ställs mot varandra. Ni kommer att få rösta fram vilka sex som ska vara med OCH ni kommer i liveomrösning på provningen få vara med och rösta fram den som är bäst.
Hur då ?

Jo först kommer det att bli en omröstning som pågår några dagar där ni röstar på de sex olika som ska vara med i provningen.
När vi fått fram de sex kommer ni alla att kunna köpa/beställa dem hem till er under några veckor. Vi kör sedan en provning där vi ställer dem mot varandra två och två slumpade mot varandra och sedan får vi fram tre som går till final där vi korar en vinnare. Vi kör då alltså liveomröstning under 5-10 minuter på varje duell och på finalen, totalt 4 liveomrösningar alltså.

Vi har börjar förbereda det hela så börja fundera på vilka ni vill ska vara med. Kravet är att den finns på systembolaget så att alla kan köpa den dvs inga kollikrav samt med ett lager/spridning så att folk kan beställa den i hela Sverige så de som bara säljs lokalt går dessvärre bort.

/Jonas H

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  Hade varit kul med en blandning av traditionella svenska lager som Mariestads, och nya från microbryggerier.

  Svara
  • Jonas H

   Det är ni som kommer att få rösta om vilka som ska vara med. Men håller med dig /Jonas H

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Tre öl till helgen

Tre öl till helgen

Tre öl till helgen!  Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken...

Pilsner.nu