Artikel om mig och öl i mat

av | nov 22, 2012 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

I dagens UNT (Uppsala Nya Tidning) finns det ett litet reportage om mig och öl i matlagning.

Klicka på länken nedan för att läsa det

 

http://www.unt.se/matochdryck/mustig-smak-med-malt-i-maten-1975016.aspx

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Fettisdagen – öl till semlor

Fettisdagen – öl till semlor

Fettisdagen Fira in Semmeldagen – eller Fettisdagen som den också kallas – med några  klassiska semlor eller kanske en semmelwrap? Semmeldagen, eller...

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu