1011852_10152029290419900_148643679_n

Det går alldeles utmärkt att boka mig för dryckesprovningar med öl eller whisky på programmet. Jag gör det på ert företag, på restauranger eller privat i hemmet hos er.  Jag har under de senaste 15 åren gjort över 200 provningar under olika omständigheter.
Jag kan ordna lokaler centralt i Uppsala om det behövs för provningstillfället, och på den ena är det heller inget problem att ordna med mat efter provningen. Jag håller mig helst till provningar med en radie runt Uppsala på 15 mil men allt går att diskutera.
En normal provning är en och en halv till två timmar och bygger på att vi för en konversation tillsammans om smaker, dofter och upplevelser.

Upplägget är något vi kan komma överens om men exempel på några olika jag gjort är :

  • Ölprovning : Around the world – 5-6 olika öl från olika delar av världen och pratar om vad som påverkat ölen åt olika håll.
  • Ölprovning : Temaprovning Bryggeri – 5-6 olika sorter från ett och samma bryggeri där vi letar efter ‘hussmaker’ och annat
  • Ölprovning : Temaprovning Land –  5-6 olika öl från ett land och titta närmare på det landets ölstilar och smaker
  • Ölprovning : Nybörjarprovning – 5-6 olika sorters öl där vi tittar på de olika stilarna som är störst i världen just nu
  • Whiskyprovning : Fatets inverkan – 4-5 olika whisky där alla har samma ålder men har slutlagrats på olika sorters fat.

 

Detta är bara exempel på vad vi kan hitta på tillsammans och jag har självklart F-skattsedel för denna typ av verksamhet.

Är ni intresserade av en provning så skicka ett mail till provning@pilsner.nu så återkommer jag med en offert så fort som möjligt.

 

/Jonas H Andersson